Mivel globális járványról van szó, az első hónapokban rendkívül nehéz lesz oltóanyaghoz jutni, a kontingensek mérete és az oltás lebonyolítása is rengeteg kérdést vet fel. Erre a problémára kínálunk megoldást a COVID-19 oltóanyag előfoglalási programunkkal - foglaljon nálunk vakcinát, hogy az elsők között kapja meg az oltást! - olvasható a társaság honlapján.

Az oltóközpont felhívja a figyelmet, hogy jelenleg még nincs vakcina, az előfoglalás jogát árulják. Az ár nem tartalmazza a vakcina és az oltás költségeit, csak az oltás jogát biztosítja a páciensnek. Amennyiben több fajta vakcinához jutnak hozzá, a páciens választhat, melyiket kívánja oltatni. Amennyiben egyik általuk forgalmazott vakcinát se kívánja beoltatni a páciens, visszatérítik az 5 ezer forintot.

Az időpontok kiosztása az előfoglalási sorrendben történik.

Amennyiben a Nemzetközi Oltóközpont nem jut vakcinához 2021 végéig, szintén visszatéríti ezt az összeget. Ugyancsak visszajár a pénz, ha az előfoglaló időközben ingyenesen vagy az OEP által támogatva jut oltáshoz, és ezt igazolni tudja.