Gerendai a Budapesti Gazdasági Egyetem turizmussal és vendéglátással foglalkozó diákszervezete, a Budapest Tourism Club (BTC) őszi nyitó előadásán osztotta meg gondolatait.
Szerinte tanulnunk kell a jelen helyzetből, a sok új kezdeményezés és ötlet nem más, mint maga a tanulási folyamat és útkeresés. Rövid, közép-, és hosszú távon is próbálkoznunk kell új stratégiákkal, hogy felkészültek legyünk, ha hasonló vagy súlyosabb természeti, egészségügyi, gazdasági válsághelyzettel kell szembenéznünk - idézi a portál a szakembert.
Kapcsolódó
A Gerendai tulajdonában lévő Costes Downtown étterem az első hullám idején házhoz szállította az alapanyagokat, recepttel együtt, melyet követve a vendégek maguknak készíthették el a fogásokat.
A mostani, második hullám idejére ezt továbbgondolták, és az új koncepció szerint a mesterszakácsok személyesen mennek ki a megrendelő otthonába, ott befejezik és a személyzet segítségével feltálalják az ételt.
Szintén új ötlet, hogy a vendégek egy úgynevezett Budapest Eye fülkéiben fogyaszthatják el ételeket.
Legolvasottabb
Most érkezett: katonai drónok támadtak Zelenszkij gépére, áttörték a légtérzárat
Orbán államtitkára megfejtette, miért férgesek a csokimikulások
Cicások figyelem: brutális szigor jön, teljesen megváltozik az állattartás
Ez volt eddig a magyarok kedvence az idén: 55 százalékos pluszban, aki ebbe fektetett
Idegesítő problémát orvosolna a kormány: új szabályok jönnek az EESZT időpontfoglalásban
Egyre több településen lesznek rosszul a gyerekek a férges csokimikulástól
Így alakulnak keddtől az üzemanyagárak
Felkavaró beszédet tartott a Nobel-díjátadó előtt Krasznahorkai László: a ma angyalai áldozatok, akiket a világ kegyetlensége tett tönkre
Már nem készpénzt kérnek karácsonyra a fiatalok: megdöbbentő dolgot írnak helyette a kívánságlistára