Június 17-én nyit az ország legdrágább fürdője - írja a Sokszinuvidek.hu. A felnőtteknek a strand, élményfürdő és a gyógyvizes medence használatára jogosító jegy 9700 forintba kerül, a győriek kedvezménnyel 5800 forintért strandolhatnak majd.

A győrieknek biztosított kedvezményes jegyekhez, ki kell váltani egy klubkártyát, amely 5000 forintba kerül és győri lakcímkártya és személyi igazolvány szükséges hozzá - írja a Kisalföld.Az egy háztartásban élőknek csak egy kártyát kell kifizetni, ami után a család minden tagja megkapja a kártyát. De azt is közölték:  a nyugdíjas szervezeteknek ingyenes belépésre jogosító kártyát ad az önkormányzat, amelyet a tagjaik vehetnek majd igénybe. 

A világ első hét tengeri csillagos vízi élményparkjában, a győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdőben összesen 21 medence kap helyet.
Kép: RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő
A vízi élménypark számos kuriózumot ígér. A 32 méteres szódásszifon-csúszda a jelképe lesz, de kihasználva a terület adottságait, panorámamedencékből lehet majd csodálni Győr belvárosát is.

Az új fürdőkomplexum éves üzemeltetése megközelítően 3 milliárd forintjába kerül majd a SPA Hungary Holding Zrt.-nek. Csúcsidőben 165 embert foglalkoztatnak majd a fürdőben, a havi bérköltség meghaladja a 130 millió forintot.