Elvis Presley lánya, Lisa Marie idén január 12-én hunyt el szívleállásban, mindössze 54 évesen.

People birtokába jutott bírósági dokumentumok szerint a Király 34 éves unokája, Riley Keough színésznő most egymillió dollárt fizet a nagymamájának, a 78 éves Priscilla Presleynek, hogy átvehesse néhai édesanyja hagyatékának vagyonkezelését, valamint rendezi a 400 ezer dolláros ügyvédi költségeket is. 

Nem temetik néhai férje mellé

A beadványból kiderül, hogy Elvis egykori feleségét május 11-én hivatalosan elmozdították néhai lánya hagyatékának vagyonkezelői tisztségéből.

Állítólag a megegyezés részeként elutasították Priscilla azon kérését, hogy néhai férje, Elvis Presley mellé temessék majd el a halálát követően.

Priscilla Presley és Riley Keough közösen adtak kézlenyomatot tavaly júniusban, Hollywoodban
Priscilla Presley és Riley Keough közösen adtak kézlenyomatot tavaly júniusban, Hollywoodban

Mindkét fél megállapodott abban, hogy az egyezség részleteit bizalmasan kezelik, és szinte minden említést töröltek a megállapodás szerinti kifizetésekről, kivéve egyet a 95 oldalas dokumentum vége felé. A People által megszerzett dokumentumok alapján a pénzt azután fizetik majd ki, hogy Riley Keough megkapja anyja életbiztosítását.

A családom minden zavart megoldott... Szeretném tisztázni, hogy szeretett unokám ellen soha nem indítottak pert, a Presley család erősebb, mint valaha

– nyilatkozta Priscilla a megegyezésről szóló híreket követően a Page Sixnek.

Ó, drága nagymami!

Eközben Keough ügyvédje, Justin Gold azt mondta a CNN-nek, hogy ügyfele „nagyon elégedett” a megállapodásukkal.

A megegyezésre négy hónappal azután került sor, hogy Priscilla Presley megkérdőjelezte néhai lánya, Lisa Marie végrendeletének érvényességét.

A Lisa Maria Presley öröksége miatt állítólag úgy hajba kapott az elhunyt lánya és édesanyja, hogy a két nő hónapig nem beszélt egymással.