Új CFO érkezik a céghez Köbli Gyula személyében. A cégcsoport növekedésével és ambiciózus céljaival összhangban, személyében egy, a tőkepiacokon és felügyelt intézmények tekintetében is tapasztalt, jelentős számviteli tudással rendelkező, pénzügyi igazgató csatlakozik a céghez. Kibővített feladatkörébe a Biggeorge Alapkezelő Zrt. vezérigazgató-helyettesi feladatai is beletartoznak.

Köbli Gyula komoly tapasztalatokat szerzett eddigi szakmai életében. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomát, majd a 8 évig a Deloitte-nál dolgozott különböző pozíciókban, bejegyzett könyvvizsgálóként tudása ma is naprakész. Tovább mélyítette felkészültségét, mint a HVB Leasing ügyvezetője, az OTP Bank Nyrt. főkönyvelője, majd ügyvezető igazgatója. A FHB Jelzálogbank Nyrt-nél előbb a gazdasági vezérigazgató-helyettesi, majd a vezérigazgatói pozíciót töltötte be. Ezt követően a Libri-Bookline Zrt. gazdasági igazgatói feladatait látta el.

Gajdos Dániel, korábbi pénzügyi igazgató, finanszírozási igazgatói pozícióban viszi tovább a csoport tevékenységével párhuzamosan megnövekedett finanszírozási feladatokat.

A Biggeorge Alapkezelő Zrt. új investor relations igazgató és igazgatósági tagja Szuda János. A társaság jelentősen szeretné tovább növelni az általa kezelt vagyont, mind a fejlesztési ingatlanalapok, mind a jövedelemtermelő alapok tekintetében, és ingatlanbefektetéseket kíván végrehajtani Magyarországon és más közép-kelet európai országokban.

Szuda János gazdag tapasztalatokkal rendelkezik a tőkepiac, a befektetői kapcsolatok, és a finanszírozás területén. CA-IB Értékpapír Rt (HVB Bank Rt) igazgatójaként a kötvény kereskedelemben ért el sikereket, majd az OTP Jelzálogbank Rt, értékpapír kibocsátás és befektetői kapcsolatokért felelős igazgatói feladatait látta el. Több, mint 10 évet töltött az FHB Csoportnál. Előbb a FHB Jelzálogbank ügyvezető igazgatója, majd FHB Csoport ügyvezető igazgatója, végül vezérigazgató-helyettese volt. A Magyar Posta Befektetési Zrt. igazgatósági tagjaként elért sikerét a tevékenység gyors beindítása és a felfutása fémjelzi.

A befektetői kapcsolatok ápolását Kutas Gábortól, a Biggeorge Alapkezelő vezérigazgató-helyettesétől veszi át, aki saját befektetéseire kíván koncentrálni a jövőben. „Kutas Gábor az alapkezelő eddigi sikereiben elévülhetetlen érdemeket szerzett. Eddigi áldozatos munkáját ezúton is nagyon köszönjük!”- kommentálta a vezető távozását Nagygyörgy Tibor.

Balázs P. Bence személyében új akvizíciós igazgató csatlakozik a céghez májusban, akinek elsősorban a jövedelemtermelő ingatlanok akvizíciója lesz a feladata.A szakember közgazdasági és pénzügyi végzettséget szerzett a milánói Luigi Bocconi Egyetemen, majd ingatlan befektetések területen a Reading Egyetemén (UK), 2012 óta tag RICS tag. 14 év tapasztalatot gyűjtött nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiacokon ingatlanbefektetés kezelő és alapkezelő cégeknél. Szakmai tapasztalatai fókuszában a vagyonkezelés, portfóliómenedzsment, stratégiai tervezés, valamint ingatlan befektetések állnak. Legutóbbi munkahelyén, a Diófa Alapkezelőnél ingatlanbefektetésekért felelős igazgatóként dolgozott.

A Biggeorge Property tavaly új üzletágat indított „LogStar” néven. Ezen brand alatt jelentős logisztikai fejlesztéseket és befektetéseket kíván végrehajtani Magyarországon és más közép-kelet európai országokban. Ezeknek a céloknak a megvalósítását fogja össze fejlesztési igazgatóként Lippaiová Rita, aki tavaly év végén csatlakozott a céghez. Az építészmérnöki és közgazdasági Phd diploma megszerzése után az AIG/Lincoln Hungary és a Prologis Hungary cégeknél szerzett projektmenedzserként jelentős tapasztalatot az ipari és logisztikai fejlesztések területén.

A cégcsoport által akvirált ingatlanokon megvalósuló lakó- és irodaház fejlesztések tervezési és építéselőkészítési folyamatainak menedzselését Sztankó Demeter tervezési igazgató koordinálja. Több, mint két évtizedes szakmai életútja kivitelezési projekt menedzseri tapasztalatokkal kezdődött a Tesco Zrt. és a AIG/Lincoln Magyarország Kft. beruházásain. Szenior beosztásban vitte az Orco Property Group, a Tomlin Kft, és a CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zrt. egyes projektjeit. Tervezés koordináció, műszaki tanácsadás és projekt menedzsment feladatokra szerződött a White Star Real Estate Kft, a Diófa Alapkezelő Zrt. projektjeihez.