Szombaton érkezett a tragikus hír, hogy az Operaház művésze péntek éjszaka leugrott a Margit hídról, gyaníthatóan öngyilkossági szándékkal. A férfit súlyos-életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Kiderült, hogy a Magyar Állami Operaház egyik balett-táncosáról van szó. A Magyar Állami Operaház is megszólalt az ügyben, közölték: arra kérik a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben kollégáik magánéletét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig azt üzente, hogy rendőri intézkedés nem történt, és vizsgálatot sem indítottak az ügyben.

Szakíthattak a párjával

Vasárnap reggelre újabb részletek láttak napvilágot az ügyben, a vízbe ugró művész a héten a munkahelyén mentális okokra hivatkozva szeretett volna felmondani.

Az Index úgy értesült, amikor az eset történt, három barátja is vele volt, mikor a híd közepén, a Margit-sziget bejáratánál a férfi minden előjel nélkül felmászott a korlátra, és a mélybe vetette magát.

A lap úgy tudja, a férfi és a párja szakítottak: a partnere visszautazott Oroszországba.

Az Operaház társulatát rendkívül megviselték a történtek, az egyik címszerepre készülő táncművész le is sérült a hétvégi próba közben. 

Ha baj van...

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 06-1-116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.