A főbb devizákkal szemben estére erősödött a forinta bankközi piacon -  az előző esti jegyzéséhez képest.

Az eurót 18.30-kor  406,17 forinton jegyezték a kora reggeli 408,70 forint után. A dollár jegyzése 391,94 forintra csökkent a reggeli 395,60 forintról, a svájci franké pedig 414,75 forintra 419,20 forintról.

A forint az euróval szemben 0,6 százalékkal erősödött és nagyjából egy százalékos erősödést ért el a dollár és a svájci frank ellenében. November eleje óta a forint 0,8 százalékkal erősödött az euróval szemben, 5,4 százalékkal áll erősebben a dollár ellenében, és 0,3 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!