Vegyesen alakult, kevéssé változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben hétfő reggelre a péntek esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az eurót hétfőn reggel hét órakor 403,06 forinton jegyezték a péntek este fél hétkor tartott 402,57 forint után. A dollár jegyzése 405,28 forintra csökkent 405,79 forintról, a svájci franké pedig 407,06 forintra 407,50-ről.

Hétfő reggeli jegyzésén a forint két százalékkal áll erősebben a múlt heti kezdéshez képest az euróval és a dollárral szemben, és 1,9 százalékkal erősödött a svájci frank ellenében.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!