Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A felek megállapodásának értelmében a 4iG 100 százalékos tulajdonrészt szerezne Magyarország vezető telekommunikációs és médiaszolgáltató vállalatcsoportjában. A felvásárlást 2021. szeptemberéig hajtanák végre a Digi Kft. és a leányvállalatai átvilágítását, a végleges adásvételi szerződés aláírását és a szükséges hatósági eljárásokat követően - közölte a Digi.

A Digi Kft. Magyarország egyik vezető telekommunikációs szolgáltatója, kábeltévé, vezetékes internet és adatforgalom, mobil távközlés, vezetékes telefon, valamint DTH (Direct to Home) műholdas szolgáltatásokat lefedő széles portfólióval, a magyar piacon 23 éves tapasztalattal rendelkezik. A cég országszerte több mint 1,1 millió előfizetőt szolgál ki és több mint 2,5 millió jövedelemteremtő egységgel (Revenue Generating Unit, RGU) rendelkezik.

A cégcsoport magyarországi konszolidált árbevétele 2020-ban 70 milliárd forint volt, korrigált EBITDA-ja pedig elérte a 19 milliárd forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!