A pénteki záróértékéhez képest minimálisan erősödött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe. 

Az OTP árfolyama ára 70 forinttal, 0,51 százalékkal 13 530 forintra esett, forgalmuk 4,3 milliárd forintot tett ki pénteken.

Mol visszatért a 2885 forintos szint alá, 8 forinttal, 0,28 százalékkal 2874 forintra csökkent, 1,2 milliárd forintos forgalomban.

Richter árfolyama 8600 forint közelében húzódik, árfolyama 35 forinttal, 0,41 százalékkal 8600 forintra csökkent, a részvények forgalma 1,4 milliárd forintot ért el.

Magyar Telekom árfolyma 11,0 forinttal, 1,93 százalékkal 559 forintra gyengült, forgalma 253,7 millió forint volt.

Soha nem volt még ennyire nyomasztó Amerika fölénye

Rekordmagasságba emelkedett idén az amerikai tőzsdék súlya globális összevetésben. A nyereségek kizárólag a hét legnagyobb amerikai cég szárnyalásának voltak köszönhetők, csalódniuk kellett azoknak, akik más piacokat választottak, csak azért mert azok olcsóbbak. Bővebben >>>

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!