Szeptember 1-jével a Waberer's International Nyrt. igazgatósága új vezérigazgatót nevezett ki – a logisztikai cégcsoport igazgatását Barna Zsolt veszi át.

A korábbi vezérigazgatói pozíciót betöltő Erdélyi Barnát a társaság közgyűlése augusztus 31-ével az igazgatóság tagjává választotta, igazgatósági tagként továbbra is aktívan részt vesz a vállalat irányításában, elsődlegesen a cég további sikeres terjeszkedéséért és partnerkapcsolataiért felel.

A struktúraváltás célja, hogy a cégcsoport ne csupán Európa egyik vezető fuvarozó cége és Magyarország piacvezető logisztikai vállalata legyen, hanem a Waberer’s a régió domináns logisztikai szereplőjévé válhasson – közölte a cég.

Barna Zsolt korábban a cégcsoport Regionális kontrakt logisztikai üzletág, vagyis a WSZL (Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft.) ügyvezetőjeként bizonyított - irányítása alatt vált a WSZL Magyarország első számú fuvarozó vállalatává és logisztikai szolgáltatójává.

Erdélyi Barna megbízatása a Waberer’s jelentős transzformációs folyamatainak teljesítésére szólt. Ez a folyamat kiváló eredménnyel le is zárult, erről tanúskodnak a cégcsoport által augusztus elején közzétett féléves számok.

A Waberer’s csoport CFO pozícióját továbbra is Tóth Szabolcs tölti be.