Valentinyi Fruzsina, a Ricely megalkotója és tulajdonosa a rohanós mindennapok egyik kihívására, az energiadús étkezések könnyű és gyors megvalósítására szeretett volna megoldást találni. A rizs nem ismeretlen számára, hiszen az édesapjával közösen vezetett családi vállalkozás fő profilja a rizstermesztés.

Élelmiszer- és agrármérnök tudását felhasználva tovább gondolta a rizs felhasználásának a lehetőségét, és megalkotta a magyarországi termesztésű rizsből készült, természetes alapanyagokkal ízesített smoothie-t, amely fontos része lehet az egészséges étrendnek a felgyorsult hétköznapokon. 

Gyümölcsös ízű, rizsalapú ital

A különleges rizsalapú ital már 3 izgalmas gyümölcsös ízben elérhető az INTERSPAR polcain. A Ricely elindulásához nagy segítség volt a családi vállalkozás, de a sikerhez hosszú út és kemény munka vezetett, aminek fontos állomása volt a termékfejlesztés, a helyes arányok megtalálása és a tudatos pénzügyi döntések meghozatala is.  

Nézd meg a videót, amiből kiderül, hogyan tudta megugrani a vállalkozás a Hungaricool termékversenybe való bekerüléssel együtt járó szintlépést, amiben a Spar Beszállítói Akadémia és a K&H pénzügyi tanácsadása is a segítségére volt.