A Hajdú Péter vezette vállalkozásnál 2016 tavaszán indítottak nyomozást az adóhatóság nyomozói, ez zárult most vádemeléssel. A főügyészség két férfival és egy nővel szemben emelt vádat, de a "közéleti szereplők személyiségi jogainak védelme érdekében" azt nem árulják el, hogy Hajdú a vádlottak között van-e - írja cikkében a Magyar Hang.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás bűntette és folytatólagosan elkövetett hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt nyújtották be a vádiratot. A vádlottak a cég áfa-kötelezettségét csökkentették jogellenesen - írja a lap.

Az adóhatóság - ahogy a Napi.hu áprilisban megírta - az egykor a TV2-nek is műsorokat gyártó Frizbi Entertainment Kft.-nél 494 millió forint adóhiányt tárt fel, és 314 millió forint bírságot is kiszabott.

Hajdú Péter a nyomozás megindulása után néhány hónappal megvált a cégben viselt tulajdonától, oly módon, hogy egy ukrán állampolgárságú magyar nő lett a Frizbi Entertainmentnél az ügyvezető, és annak az angliai bejegyzésű cége lett a tulajdonos. A váltásról Hajdú korábban azt állította, hogy a partnerével külföldi műsorgyártást tervez. A Bors című bulvárlap azonban felkereste kárpátaljai otthonában a nőt, aki elmondta, hogy nem ismeri Hajdút, soha nem volt közös cégük. A megjelent újságcikk alapján tett feljelentést  - a számos feljelentéséről híressé vált - Tényi István magánszemély, aki a Magyar Hang szerint a feljelentésben nevesítette is Hajdút.

Hajdú Péter jelenleg a Life TV és az Ozone TV vezérigazgatója, a csatornákat működtető Media Vivantis Zrt. elnöke Mészárosné Kelemen Beatrix.