Az eseményen felszólalt Pócs Alfréd traumatológus és őstörténet-kutató szerint az emberkísérletet jelentő oltásokkal csipeket juttatnak be az ember szervezetébe, ott aztán már „irritája a kapillárisokat, a belső érfalat”, és „eljuthat az agyba, a csontvelőbe”, mindenhova. A cél egyszerű: az emberből programozható robotot akarnak csinálni. És ez már nagyon közel van - idézi a portál.

Pócs és az utána felszólaló, doktori előtaggal bemutatottak – szakpszichológus, gyógyszerész, traumatológus – előbb arról beszéltek, hogy a vírus nem veszélyes, aztán arról, hogy robotagyat csinál belőlünk, aztán arról, hogy milyen gyanús, hogy most épp visszaszorulóban van a járvány. A felületes szemlélő ezt a korlátozásokkal, az oltási programmal, és a nyárral kötötte volna össze, a felszólalók viszont rávilágítottak, hogy ez a politika húzd-meg-ereszd-meg játéka, amely egy kicsit megjutalmaz, ha jól viselkedünk – oltakozunk, meghunyászkodva maszkot viselünk – de aztán majd újra előveszik a korlátozásokat, ha úgy diktálja az érdekük azoknak, akiknek úgy diktálja.

A lényeg ehhez nem is a vírus, hanem a tüske – derült ki az egyik felszólalásból, ami a szándékosan létrehozott vírus teóriáját erősítette, azt sejtetve, hogy a világ vezetői titkos egységbe vannak kovácsolva, hogy belénk juttassák az emberek irányíthatóságát biztosító vírust.

Pócs az oltatlansági igazolvány bevezetéséről is beszélt, amit Gődényék készítettek el, és több vendéglátóhely kész elfogadni – bár nem világos, hogy pontosan mire fogadja el.

Gődény: Ha igény van rá, nekimegyek még egyszer

„Négymillió embernek nincsen képviselete a Parlamentben, valamilyen módon azonban meg kell jeleníteni az ő érdekeiket is” – mondta a Telexnek Gődény György. Attól nem tart, hogy a vasárnapi rendezvényen elhangzottak miatt rémhírterjesztés címen indulna ellene eljárás, mert ilyenek korábban is voltak, de nem jutottak messzire. Igaz, van egy ügy, amely vádemelési javaslattal már az ügyészségnél jár, de szemlátomást nem számol azzal, hogy ez érdemi következményekkel járna.

A 2018-ban egyszer már pártot gründoló gyógyszerész egyelőre lebegteti annak a lehetőségét, hogy 2022-ben egy új párttal vágjon neki a választásoknak. „Akkor állok az élére, ha van tömegbázisa. 2018-ban azt gondoltam, van rá igény, de nem volt meg” – mondta. A helyzet azonban megváltozott, Gődény szerint a kormány a járványt logikátlanul kezelte, az oltást kifogásolók bázisa közösségi szervező erőt jelenthet. „Ez az utolsó rendezvényem, többet ilyet nem szervezek, megnézzük mekkora az igény. Ha van, akkor továbbmegyek, és megint vállalom, hogy céltábla legyen belőlem” – mondta.