Új társasággal bővült Mészáros Lőrinc céghálója, ezzel együtt egy új ágazatban is érdekeltséget szerzett - írja az Mfor.

A debreceni székhelyű Drone Agro Kft. alapvetően mezőgazdasági területen, annak is egy speciális ágában tevékenykedik. Ennek lett az Agrolink Kft.-n keresztül tulajdonosa Mészáros Lőrinc április 28-án - derült ki az Opten adatbázisából.

Az Agrolink a cég 80 százalékát szerezte meg, a maradék 20 százalék az alapító-tulajdonos, a debreceni Udvarhelyi Csaba tulajdonában maradt. A Drone Agro Kft. hárommillió forint törzstőkével rendelkezik, fő tevékenységi köre mezőgazdasági gépek, berendezések nagykereskedelme. Emellett azonban több más kört is bejegyeztek a cégkivonatban.

Például foglalkozhatnak csomagküldő, internetes kiskereskedelemmel, elektronikus, híradás-technikai berendezés és alkatrészei nagykereskedelmével, növénytermesztési szolgáltatással, egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenységgel, gép, hajó, repülőgép ügynöki nagykereskedelmével, valamint repülőgép és űrhajó javításával is.