Wizz Air hamarosan karbantartási munkálatokat végez online felületein – közölte szerkesztőségünkkel Wizz Air Hungary Légiközlekedési Zrt.

A légitársaság internetes felülete és mobilalkalmazása magyar idő szerint július 4-én 0 órától reggel 8 óráig nem lesz elérhető.

Lehet járatot foglalni, csak ésszel

Azt kérik az érintett utasoktól, hogy a tervezett és előre bejelentett leállást megelőzően foglaljanak járatokat és intézzék az online utasfelvételt, valamint lefényképezve vagy kinyomtatva is vigyék magukkal beszállókártyáikat a reptérre.

fapados légitársaság arra is figyelmezteti az ügyfeleit, hogy a karbantartás idején az utasoknak nincs lehetősége a meglévő foglalásaik módosítására, valamint az ügyfélszolgálaton keresztül sem tudnak azokon változtatni.

Az üzemszünet idején a légitársaság utasai – amennyiben nem tudták elvégezni az online utasfelvételt –  július 4-én 0 óra és reggel 8 óra között térítésmentesen kaphatják meg beszállókártyáikat az utasfelvevő pultoknál.

 

 

 

Súlyos vádak: megtévesztik az utazókat a légitársaságok, „zöld viteldíjat” fizettetnek a változatlan

Zöldre mosással vádolják a légitársaságokat 18 ország részéről a fogyasztóvédelmi szervezetek. Közösen panaszt tettek a félrevezető, szerintük hazug állítások miatt, melyek a környezetbaráttá tehető repülést sugallják az embereknek. Bővebben>>>