A Daily Mail legfrissebb információi szerint Meghan Markle és Harry herceg munkatársai arra kérték a Fehér Házat, hogy engedjék meg a hercegi párnak, hogy a néhai II. Erzsébet királynő temetését követően hagy térjenek vissza az Egyesült Államokba az Air Force One fedélzetén, Joe Biden amerikai elnök társaságában.

Felesleges feszültség

Meghan és Harry kérését azonban a Daily Mail informátorai szerint elutasította a Fehér Ház, mivel nem akartak ezzel felesleges zavart és feszültséget okozni az amerikai kormány és a brit királyi család kapcsolatában. 

Ki fizeti az utat?

A másik problémás kérdés az utazással kapcsolatos költségek lettek volna. Az Egyesült Államokban nagyon szigorúak az ilyen jellegű jutalmakat adó és kapó politikusokra vonatkozó törvények. Az Air Force One fedélzetén az amerikai kormány fedezi a tisztviselők utazását, Joe Biden elnök fizeti az extra családtagjainak költségeit, míg pártja, a demokraták állják a kampányesemények számláját. 

Súlyos dollármilliókért teregeti ki Harry herceg a családi szennyest

Arról valószínűleg egy pillanatig sem volt kétsége senkinek, hogy Harry herceg jövedelmező szerződést kötött a kiadójával, és nem két penny-ért meséli el a brit királyi család eddig eltitkolt történeteit Spare című önéletrajzi könyvében, amelyre kis túlzással egy világ kíváncsi. Az első nap eladási adatai máris rekordot döntöttek: utoljára egy másik híres brit Harry vonzott ennyi olvasót a könyvesboltokba. Bővebben --->