Több mint három hónapja közösen halmozódik Magyarország két kedvenc lottójátéka, az Ötös- és a Hatoslottó. Míg előbbi játékon 13, addig a Hatoslottón 15 hete nem született telitalálatos, így a két játék főnyereménye együtt meghaladja a 4 milliárd forintot. 

A Hatoslottón az elmúlt három és fél hónapban az 582 öttalálatos szelvény mellett egyetlen telitalálatos sem született, így a várható főnyeremény elérte az 1,755 milliárd forintot. Érdekesség, hogy a mostani halmozódás időszaka alatt a 15-ös már hatszor is szerepelt a nyerőszámok között, az 5, 11 és 16-os számokat pedig ezalatt már ötször húztak ki

– tájékoztatta lapunkat a Szerencsejáték Zrt.

Panaszra az Ötöslottón sincs ok, ahol már 2,415 milliárd forint várja a szerencséseket. A játékon 13 hete keresi gazdáját a jackpot, és bár ebben az időszakban telitalálatossal nem gazdagodott az Ötöslottó története, négytalálatos szelvénnyel 287 milliomos született.

Az Ötöslottó 13 hete tartó halmozódásának legnépszerűbb nyerőszáma a 47 volt, ezt négyszer is kisorsolták, azonban a babonával társított 13-as szám még egyszer sem került ki, ahogy a többi közt a 2-es vagy éppen a 21-es szám sem.

Szerencsétlenség történt: drágult a szerencse

Durván drágul az Ötös, a Hatos és a Skandináv lottó, ismertetjük a megemelt új árakat.Bővebben --->