Legutóbb egy évvel ezelőtt, 2022. december 9-én üdvözölhettük a legutolsó, egyben legnagyobb hazai Eurojackpot nyertest, aki bruttó 31 milliárd forinttal gazdagabban zárta az évet.

A játékon 106 húzás óta nem született magyar nyertes, most pénteken pedig már 78 millió euró, vagyis átszámítva bruttó 29,7 milliárd forint várja a nemzetközi lottójáték szerelmeseit.

A hazai számsorsjátékok terén sincs ok panaszra, hiszen

az ötöslottón már 3,6 milliárd forint várja a játékosokat, így, ha valaki egyszemélyben tippeli meg helyesen az öt nyerőszámot, a játék történetének hatodik legmagasabb jackpotjával gazdagodhat.

A játékon egyébként már 20 hete halmozódik a nyeremény, a sorsolások során pedig százszor hagyta el a sorsológömböt egy-egy nyerőszám. Ezek között az elmúlt 5 hónapban egyszer sem szerepelt például a 13-as, a 21-es vagy éppen a 45-ös szám, míg például a 4, a 14 és a 74 már háromszor is a nyerőszámok közé került, a 47 pedig már négyszer is jelentett találatot a halmozódás ideje alatt.

A hatoslottón még csak egy hónapja halmozódik a nyeremény, a jackpot már így is 645 millió forinttal várja a 6/45-ös játék kedvelőit.