Az euró árfolyama este fél hétkor 402,1 forinton, napi csúcsán járt, míg kora reggel 401,67 forinton jegyezték. Napközben a jegyzés a 398-as szint alá is benézett.

Miután reggel az egyhetes betéti tenderen is újabb 100 bázisponttal emelt a kamaton a Magyar Nemzeti Bank, a forint erősödni kezdett, újra a 400-as szint alá került az euróval szemben. Az erősödés azonban délután nem tartott ki.

 

A dollár jegyzése a reggeli 401,05 forintról estére 404,2 forintra erősödött. A devizapár napi kereskedési sávja 397 és 404 között mozgott - írta az MTI.

A forint jegyzése a svájci frankkal szemben a csütörtök reggeli 409,28-as szintről 411,37 fölé gyengült.

Az euró árfolyama a szerdai erősödés után a dollárral szemben ismét a paritás alá süllyedt. A reggeli 1,0014-es jegyzés után egész napos gyengülést követően 0,9941 dolláron állt este fél hétkor.

 

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!