DAX
A német piac csökkenő trendben mozgó indexe trendvonalhoz érkezett, ahonnan az árfolyam lefordulását várhatjuk, szűk stoppal. Amennyiben eladásunk sikeresnek bizonyul, úgy akár 200 pontot is foghatunk az esésen rövid távon.

DAX órás grafikon

A Dax index árfolyammozgását Ön is lekereskedheti Alfatrader szolgáltatásunkban!

Wall Street
Az amerikai piac korábbi órás csúcsához emelkedett, ahol ellenállásba ütközhet, bármilyen szép emelkedő trend mellett is emelkedett az utóbbi néhány napban. Érdemes még kivárni, hogy mely irányba indul meg az árfolyam, majd a kitörés irányába nyithatunk pozíciót.

US 30 napi grafikon

A Wall Street árfolyammozgásából profitálhat az Alfatradernél.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!