Május 11-én tartották a 2024-es Euróvíziós Dalfesztivál döntőjét Malmöben, amely Európa-szerte tömegeket vonzott – olyannyira, hogy még a pornónál is jobban érdekelte őket.

A világ egyik legnagyobb felnőttfilmes oldala, a Pornhub közleményben számolt be arról, hogyan is „döntötte be” az oldal forgalmát az esemény – a Semrush adatai szerint csak az Egyesült Államokban márciusban majdnem 3 milliárd látogatást regisztráltak, mellyel a hatodik legnagyobb portál volt a Google, a YouTube a Reddit, a Facebook és az Amazon után.

Az idei dalversenyt egyébként Svájc nyerte meg Nemo Mettler The Code című dalával.

A győztes országban 13,8 százalékkal esett vissza az oldal forgalma.

Ellenben a versenyen második helyen záró Horvátországban ennél is jobban, 23,3 százalékkal kevesebben tévedtek fel az oldalra. A harmadik legjobb dalnak Ukrajnáét ítélték meg a kontinentális versenyen, ahol azonban mindössze 4,7 százalékos volt a visszaesés. A negyedik Franciaországban 12,6 százalékkal, az ötödik Izrael pedig 10,4 százalékkal nézett kevesebb felnőtt tartalmat.

A házigazda Svédországban 11,2 százalékkal csökkent az oldal látogatottsága. De amint véget ért a verseny, rögtön 11 százalékos pluszba került.

A legnagyobb mértékben Görögországban jöttek le a pornóról a verseny idejére, itt 27,6 százalékos visszaesést mértek.

Lettországban 21,2 százalékos, Cipruson pedig 19,6 százalékos visszaesést regisztráltak a Pornhubnál.

Közleményükből egyébként az is kiderült, hogy amint vége lett a versenynek, nagyából „helyreállt” a forgalmuk.

Nemo győztes dalával egyébként 1956 és 1989 után harmadjára rendezhet majd Svájc Euróvíziós Dalfesztivált 2025-ben.

Körözik az énekesnőt, aki az Eurovíziós Dalfesztivált is megnyerte

Szuszana Jamaladynova, ismertebb nevén Jamala ukrán énekesnő felkerült az orosz körözött bűnözők listájára az orosz állami média tudósítása szerint. Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább.