Nagy forgalom mellett adják a Magyar Telekom részvényeit a Budapesti Értéktőzsdén, az árfolyam 400 forint alá esett, fél kettő után öt perccel 395 forinton járt. Komolyabb technikai támasz első körben 370 forint körüli látszik a részvény árfolyamában. A részvény forgalma megközelítette az egymilliárd forintot. A Telekom miatt mínuszos a BUX is, a vezető index 0,3 százalékos csökkenést követően 17 852 ponton jár. Az OTP 3726 forinton stagnál, a Mol fél százalékkal emelkedik, 17 230 forintra, a Richter 39 660 forinton stagnál. Az Egis fél százalékkal drágul 16 580 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!