Az euró 250,40 forinton kezdte a mai kereskedést, ami gyakorlatilag megegyezik a tegnapi záróértékkel. A délelőtt során alig volt forgalom a bankközi devizapiacon, ennek megfelelően az árfolyam sem változott számottevően. Később egy kicsit erősödni tudott az európai fizetőeszköz, így délután 250,80 forintra változott a jegyzés. Devizakereskedők elmondták, nyugodt a piac, komolyabb változásra nem lehet számítani. A zloty és a szlovák korona mozgásából kiindulva azonban nem elképzelhetetlen, hogy egy kicsit gyengülhet a magyar deviza a következő napokban. Ennek eredményeként azonban maximum 252-253 forintos szintig erősödhet az euró. A dollár továbbra is gyenge, így jegyzése 177,60 forintnál járt szerda délután, szemben a reggeli 177,25 forinttal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!