Az együttműködés keretein belül a a hipermarketlánc (eddig biztosítást és utazással kapcsolatos szolgáltatásokat kínáló) pénzügyi partner pultjainál lehet ingyenesen értékpapír- és akár egyúttal tbsz-számlát nyitni.

A kereskedés a tescobroker.hu honlapon található leegyszerűsített online felületen (vagy a Random hagyományos platformjain), illetve egy külön mobiltelefonos alkalmazáson keresztül történhet.

A Tesco Bróker a szélesebb ügyfélkör elérésének célja mellett a jelek szerint a díjak terén is fel akarja venni a versenyt a hazai befektetési szolgáltatókkal.

Az év végéig számlát nyitó ügyfelek ugyanis napon belül 0,1, míg napon túl 0,2 százalékos jutalékkal köthetnek 99 forintos minimumdíj mellett a prompt piacon 2012 december 31-ig.

A határidős kontraktusok közül csak a BUX év végi lejárata elérhető, kötésenként 150 forintos egységárért.

A Tesco Bróker ezen felül a tőzsdézésben nem feltétlenül jártas új ügyfelei részére heti rendszerességgel ingyenes e-mail alapú tőzsdetanfolyamot is kínál, valamint a partner pultoknál tájékoztató füzeteket is kihelyeznek majd.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!