Kedvező, teljes mértékben lebeszélhető havi díj, díjmentes benne foglalt adatmennyiség, nullaforintos percdíjjal hívható számok, alacsony perc- és sms-díjak, és mellé egy okos telefon kedvezményesen − ezeket kínálja a T-Mobile azoknak a főiskolásoknak és egyetemistáknak, akik az új Like díjcsomagra fizetnek elő.

A Like havidíja 1500 forint, amely belföldön alapdíjas T-Mobile-hívószámokra száz százalékban lebeszélhető, illetve sms- és mms-küldésre használható fel. A belföldi, hálózaton belüli percdíj minden időszakban 15 forint, az sms-ért hálózaton belül szintén 15 forintot kell fizetni. A más hálózatba irányuló belföldi hívás percdíja és az sms díja 25 forint.

Ezenfelül a Like díjcsomagra előfizetők három T-Mobile-os barátjukat nullaforintos percdíjjal hívhatják, összesen havi száz óra erejéig. A fiataloknak a nethasználat közben nem kell aggódniuk a túlforgalmazási díj miatt. A csomag havi 50 MB díjmentes belföldi adatforgalmat is tartalmaz túlforgalmazási díj nélkül. A benne foglalt adatmennyiség felhasználása után csupán az internet sebessége csökken legfeljebb 32 kbit/s le/feltöltési sebességre a számlázási ciklus végéig.