Egy walesi takarítónő, a 72 éves Anne Hughes már hét éve nyugdíjas, mellette azóta részmunkaidőben takarít a walesi Toteng egyik Best One szupermarketjében. Egy napon a bolt előtt várta a nyitást, amikor váratlan dolog történt.

Az üzlet elektromos redőnye hirtelen megmozdult, becsípte az idős hölgy ruháját, és több méter magasba emelte – írja a Femina.

A videón jól látszik, hogy a nő a lassú emelkedés közben a bevásárlókocsija után nyúl, de hiába, mert egyre csak emelkedett.

A nő a BBC-nek elmondta, hogy a tulajdonos nem hallotta a kiabálását, amikor észrevette, hogy bajba sodródott. Ezután az üzletvezető lejjebb eresztette a redőnyt, és kiszabadította a megijedt nőt. A döbbenetes esetet pedig végig rögzítette a közeli biztonsági kamera. Anne azóta igyekszik viccesen felfogni az esetet.

Horror balesetek: ezek az igazán veszélyes munkák Magyarországon

A tavalyi év első felében valamivel több mint 9100 munkabaleset történt, a legveszélyesebb hely Budapest és Pest vármegye. A szektorok szerint a gép- és feldolgozóipar, a raktározás, a kereskedelem, de az egészségügy is a sérüléssel járó munkahelyek között vezeti a veszélyességi rangsort.
Ha többre kíváncsi, ide kattintva olvashat tovább--->