A kitűnő kénes gyógyvizű Bogácsi Gyógyfürdő fedett, 2021-ben átadott élménymedencéje április végéig felár nélkül használható a hétköznapok folyamán.

Ez azt jelenti, hogy hétfőtől péntekig a felnőtt 3500 forintos belépővel, illetve a 18 éves korig, illetve a nyugdíjasok által váltható 3000 forintos jeggyel a kültéri medencék és az élménymedence is használható.

Berekfürdőn pedig a nyugdíjasokat várják extra kedvezménnyel.

budapesti fürdők szintén kínálnak olcsóbb jegyeket az idős korosztály tagjainak. 2200 forintos hétköznapi jegyárával a ferencvárosi Dandár Gyógyfürdő és a Margitszigeten található Palatinus számít a két legolcsóbb választásnak a nyugdíjasok számára.

Hétvégén és ünnepnapokon azonban valamivel drágábbak a nyugdíjas belépők, a Dandár esetében 2500 forintba, a Palatinuson 2400 forintba kerülnek.

A Dagály Gyógyfürdő is hasonló árszintet biztosít a nyugdíjasok számára. Ez hétköznapokon 2300 forintos, hétvégén 2900 forintos jegyárat jelent. A wellness részleg felára pedig 1000 forint – írja a Termalonline

Beütött a vízdíjemelés, jelentősen drágulnak a fürdőbelépők

Több tízmilliós plusz költséggel is szembe kell nézniük az uszodáknak a január elsejétől megemelt víz- és csatornadíjak miatt, ezért drágulhatnak a belépőjegyek.

A részletekről ITT írtunk bővebben.