Napjaink összetett pénzügyi világában az OTP Private Banking szolgáltatás alapja, hogy személyes tanácsadó segíti Önt vagyoni helyzete optimalizálásában. Munkatársaink vagyonkezelési szakértelme nemcsak befektetési értékének növelését biztosítja, hanem egyszersmind a legkényelmesebb, az Ön igényeihez maximálisan igazodó banki ügyintézés lehetőségét is.


Az OTP Private Banking és partnerei együttműködésének köszönhetően Ön rendkívül széles hazai és nemzetközi termékkörből választva alakíthatja ki befektetési portfólióját.


A számos rangos elismerést magáénak tudható UBS alapok közül 6 fő alapot kínálunk Önnek melyek nyílt végű befektetési alapként, saját portfólióval, önálló befektetési célokkal és külön nettó eszközértékkel rendelkeznek.


A Blackrock a világ egyik legnagyobb és legjelentősebb vagyonkezelője, mely globális befektetéskezelési, kockázatkezelési és tanácsadói tevékenysége nemzetközi szinten is nagy elismerésnek örvend. Bankunk több mint 60 különböző, alapot kínál Önnek, melyek főként részvényeket, fix kamatozású, hagyományos és alternatív befektetési termékeket tartalmaznak.


Az OTP Csoport regionális terjeszkedésével párhuzamosan a helyi jelenlétből fakadóan is páratlan lehetőségeket kínálunk Önnek nem csupán a hazai és globális befektetések terén, hanem a közép- és kelet-európai régióban is.

Személyes tanácsadóink segítségével Ön nemcsak a számukra legkedvezőbb befektetési stratégiát választhatja ki, hanem összeállíthatja azt a személyre szabott, befektetési alapokból álló egyedi portfóliót is, amely leginkább alkalmazkodik hozamelvárásaihoz és kockázatvállalási hajlandóságukhoz


Mindenki maga dönt arról, kinek szavaz bizalmat - mi amellett köteleztük el magunkat, hogy Ön, pénzügyeit a legjobb kezekben tudva, nyugodtan élje mindennapjait és felszabadultan élvezhesse az élet minden örömét.


Termékeinkről és szolgáltatásainkról bővebb információt a http://www.otpprivatebanking.hu/ honlapon találhat.