Egy tonna egynyaras süllő pusztult el a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. egyik nevelőtavában. A kár milliókban mérhető, emellett a pusztulást megszenvedi a jövő évi halállomány is.
Szerző(k): Molnár CsabaBezárt Szeged legrégebbi étterme, a Gulyáscsárda: az elmúlt hat évtizedben sikeresen működő étterem most a szakácshiány miatt nem tud tovább működni.
Szerző(k): Tér DiánaA nyár végéig tud nyitva lenni az Édesem cukrászda, utána lehúzza a rolót. A tortaműhelyet az alapanyagok árainak száguldása kényszerítette térdre.
Szerző(k): Molnár CsabaÚjszerű promócióval áll elő a Bamba Marha hamburgerező, ami egy NFT-t sorsol ki a vevői között. Aki megnyeri, élete végéig számíthat ingyen hamburgerre, vagy ha úgy tetszik, tovább is adhat a jelenleg meghatározhatatlan értékű vitruális alkotáson.
Szerző(k): Rácz GergőA munkavállalói hivatástudat kialakítása, a gyorsabb alkalmazkodási képesség a koronavírus által okozott változásokhoz és a vezetők pénzügyi tudásának fejlesztése tartozik a gasztronómiai szektor legsürgetőbb feladatai közé.
Szerző(k): Molnár CsabaEzúttal a Vendéglő a KisBíróhoz közölte, hogy vége a működésnek, bezárnak. A Facebookon jelentették be a búcsút.
Szerző(k): Molnár CsabaA Michelin bejelentette, hogy az idei évtől nemcsak Budapesten, hanem egész Magyarországon keresi a legjobb éttermeket. Az országos Michelin Kalauz megjelenése az év második felére várható, és összegyűjti, illetve különböző kategóriák szerint díjazza a legjobb hazai vendéglátóhelyeket.
Szerző(k): K. Kiss GergelyMár a nyitásra készülnek a balatoni büfések, elkezdték a karbantartásokat, de az alapanyagok beszerzése is folyamatban van.
Szerző(k): Tér Diána