Két évvel a koronavírus-járvány nyomán bekövetkezett turisztikai összeomlás után ismét megjött az emberek utazási kedve. Idén a magyarok több mint harmada tervezi, hogy útnak indul kikapcsolódni.
Szerző(k): Sánta AndrásIdén elmarad a Szegedi Nemzetközi Tiszai Halfesztivál. A szervezők bejelentése váratlan, bő két hónappal ezelőtt még nagy tervekről beszéltek.
Szerző(k): Z. B.Átadták a Brillante-2024 Nemzetközi Párlatverseny díjait. A párlatok megmérettetésére rekordszámú nevezés érkezett.
Szerző(k): K. G.Bővítette együttműködését a Cafe Frei és az Aldi.
Szerző(k): K. O.Hat magyar kiállító mutatkozik be Ázsia egyik legrangosabb nemzetközi eseményén, a szingapúri Food and Hotel Asián.
Szerző(k): Zádori BenceA Vetőmag Szövetség szerint közel 20 millió darabot értékesítenek a kiskerti vetőmagokból.
Szerző(k): Zádori BenceEgy francia tanulmány szerint minden ötödik fiatal képtelen felismerni a cukkinit és más hétköznapi zöldségeket fénykép alapján.
Szerző(k): Zádori BenceMinden második vásárló a hazai termékeket teszi a kosarába, szerintük ez egyet jelent a biztonsággal.
Szerző(k): Horváth BalázsEgyre több gyerek esik ki a hagyományos közétkeztetésből, a szülők és a gyerekek is panaszkodnak a drága, de minőségben nem mindig megfelelő menzák miatt. A táplálékallergiások száma viszont egyre nő, ami egyedi igényeket teremt. A hazai gyermek-közétkeztetésről a Hungast csoport vezető dietetikusával, Dávid-Dobos Zsófiával beszélgettünk.
Szerző(k): Kreivich Orsolya