Az Equilor Befektetési Zrt. szakértői elemzése szerint változatos irányt mutattak a vezető részvények, melyek során a Mol árfolyama változatlan maradt, míg a többi vezető tőzsde pluszban zárta a pénteket. A nemzetközi piacokat a várakozás, a főbb amerikai piacokat az oldalazás és az iránykeresés jellemezte, mivel a befektetők Jerome Powell, a Fed elnökének beszédét várják.

Mol árfolyama változatlanul 2780 forint maradt, az OTP-részvények ára 30 forinttal, 0,21 százalékkal 14 545 forintra emelkedett, a Magyar Telekom árfolyama 14 forinttal, 2,37 százalékkal 604 forintra nőtt.

Richter-papírok árfolyama 20 forinttal, 0,23 százalékkal 8820 forintra erősödött. A BUMIX 0,09 százalékos csökkenést produkált a csütörtöki záráshoz képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!