Akinek bármilyen befektetése volt korábban, tapasztalhatta, hogy kedvezőtlen szituáció alakulhat ki ügyfél és szolgáltató között. Lássuk, miről van itt szó!

Adott az ügyfél, vagyis az ő pénze és a pénzügyi szolgáltató, például bank vagy brókercég. Az ügyfél és a szolgáltató egyaránt profitra törekszik - de mindketten ugyanannak a fának a gyümölcseit szeretnék leszüretelni. A játékszabályokból adódóan a pénzügyi szolgáltatónak hatalmas helyzeti előnye van: ő a ténylegesen elért hozamtól függetlenül is pénzéhez jut, nem úgy az ügyfél.

Az ügyfélnek természetesen van egyfajta kockázatvállalási hajlandósága és optimális esetben egy ezzel összhangban lévő hozamelvárása. A sok pénzügyi termék közül vélhetően több is akad, ami kielégíthetné az igényeit, azonban sokszor a pénzügyi szolgáltatónak is van igénye, mégpedig az, hogy azt a terméket adja el, mely számára legnagyobb hasznot eredményezi. Az ügyfél és a szolgáltató tehát a hagyományos - kizárólag saját terméket árusító - modellben sokszor a ring ellentétes sarkaiba kerül.

A Portfolio Tanácsadó Központ az előbbi modellel szemben termékfüggetlen tanácsadást folytat, ahol tőzsdei termékek, befektetési alapok és állampapírok segítségével kialakított portfoliók segítségével szinte minden befektetési cél megvalósítható.

Velünk a Portfolio.hu 17 éves szakmai tapasztalatára támaszkodhat. Hisszük, hogy a pénzügyi siker a fegyelmezett, szigorú szabályokat követő, a kockázatot menedzselő befektetési szemléletmód eredményeként jön létre. A tanácsadás során a fundamentális és technikai elemzés rendszerét egyaránt követjük. Elemzőink, munkatársaink mélyreható tőkepiaci ismeretekkel rendelkeznek, ám a jövőt ők sem mindig láthatják előre, ezért munkánk során kiemelkedő szerepet tulajdonítunk a kockázat kezelésének és a pozícióméretezésnek.

Tőkéje biztonságára magyar banki hátterű Erste Befektetési Zrt. vigyáz.

Számítson szakértelmünkre, lépjen velünk kapcsolatba!

Kiemelt területeink: hosszabb távú befektetés, kereskedés, nyugdíjcélú megtakarítás.

További információ a Portfolio Tanácsadó Központról >>

Telefon +36 1 327 4084

Email [email protected]

A Portfolio Trader által nyújtott megbízás felvétele és továbbítása valamint a nyújtott befektetési tanácsadás a Portfolio.hu-t üzemeltető NET Média Zrt. és Magyarország egyik legnagyobb befektetési szolgáltatója, az ERSTE Befektetési Zrt. összefogásában valósul meg. A Net Média Zrt e szolgáltatások nyújtása során az Erste Befektetési Zrt. függő ügynökeként annak nevében jár el. A szolgáltatás igénybevételének feltétele egy Portfolió Online Tőzsde alapszámla megnyitása, és egy az ügynök részére szóló meghatalmazás aláírása. A Portfolio Online Tőzsde ügyfelei, így a brókeri szolgáltatást igénybevevők is Magyarország legnagyobb befektetési szolgáltatójának az Erste Befektetési Zrt.-nek az ügyfelei. A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül befektetési tanácsadásnak, ajánlásnak vagy a Ptk. 6:64§ szerinti ajánlattételnek.