Eredeti pompájában születik újjá az Andrássy út páratlan oldalán, a Kodály Köröndnél álló  műemléképület-együttes. A hosszúra nyúlt előkészítés és bontás után rövidesen megkezdődik az építés, és a teljes homlokzat és tetőfelújítással, a belső közös terek, és a gépészet megújításával, új liftek felszerelésével, valamint a parkosítással együtt különleges  luxuslakásokkal bővíti az épületeket a felső szinten, illetve a tetőtérben a többek között a Budapest Gate beruházásról is ismertté vált befektető, Arie Yom-Tov.

A 18 éve Magyarországon tevékenykedő izraeli beruházó és munkatársai bizakodóak a fejlesztés jövőjét illetően, véleményük szerint az Andrássy Palace Gardens vevőkörét nem érinti a hitelpiaci válság, részben mert készpénzből vásárolnak. Feltevésüket igazolni látszik, hogy a projekt befejezése előtt egy illetve két évvel ( a két épület egy év eltéréssel készül el) már 40 százalék körüli az előértékesítettség. A vevők leginkább ír, angol, spanyol és magyar befektetők, s a piacra kerülés óta, vagyis két év alatt a négyzetméterárak 3500-ról 5200 euróra emelkedhettek.
A teljes felújítás az épületegyüttes régi lakásainak értékét is növeli, már most 500-600 ezer forintos négyzetméteráron hirdetik a tulajdonsaik. 

Az Andrássy Palace Gardensben a 19. századi építészeti elemeket egyedi megoldásokkal ötvözik, többek között egy panorámás, tetőkertes napozóteraszt is kialakítanak. A 3,5-4 milliárd forintos projekt keretében összesen 66 új, tetőtéri, duplex (belső kétszintes) illetve penthouse lakás épül, 50-220 négyzetméteres alapterülettel. A történelmi műemlék felújításában, a fejlesztő kivitelező partnere  a Reneszánsz Zrt., a projektfinanszírozó az MKB Bank.