Egyre többen teszik le a voksukat az online vásárlás mellett és karácsonykor is bizonyára sokan választják majd ezt a gyors lehetőséget, hiszen kinek ne lenne egyszerűbb és kényelmesebb egy netes felületről rendelnie, kiváltképp a hektikus ünnepi készülődés alatt, amikor amúgy is jócskán időszűkében vagyunk?

Élvezd te is az online vásárlás előnyeit!

Tömeg, sorban állás, cipekedés? Az év végi teendők nyomása alatt a bevásárlással járó teendők még több időt és energiát követelnek. Ha szeretnél idén a karácsonyfa alatt teljes nyugalomban ünnepelni, rázd le magadról már a készülődés legelső pillanatában a vásárlással kapcsolatos terheket, és rendelj meg az ünnepi menükhöz minden hozzávalót a SPAR online shopból! A sorban állás helyett inkább tölts időt a családoddal, és élvezd az ünnep örömeit.

Ünnepi bevásárlás mindössze néhány kattintással

Az SPAR online piactérében több mint 15 000 cikk között válogathatsz, – legyen az hús, tejtermék, friss pékáru, zöldség-gyümölcs, ital, rágcsálnivaló, alapanyag vagy SPAR-márkatermék –, az egyes tételeket a munkahelyedről, otthonban a kanapéról, vagy akár a villamoson ülve mobilodról is egyszerűen a kosaradba teheted. Ezt követően pedig nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra ideális kiszállítási időpontot, majd várni, hogy a futár becsengessen hozzád és átadja a rendelésed. Esetleg munkából hazafele ugranál be az összekészített csomagodért? Akkor válaszd az áruházi átvétel lehetőséget, és vedd át rendelésed percek alatt az országosan 34 db átvételi pontunk egyikén!

Kép: Spar Magyarország

Az áru zöld úton robog hozzád

Földünk megóvását szem előtt tartva a SPAR Magyarország folyamatosan keresi azokat a konstruktív megoldásokat, amelyekkel csökkentheti a kereskedelmi tevékenységből fakadó környezeti terhelést. Ezért is döntött úgy, hogy az online értékesítési csatornáján keresztül beérkező megrendelések esetén a korábban nyomtatott formában kiállított szállítóleveket digitálisra cseréli – ezzel a fenntartható lépéssel évente több mint három tonnányi papírt spórol meg. A cégcsoport emellett két másik újítást is bevezetett: a vásárlók egyrészt eldönthetik, hogy papírtáskába kérik-e a megrendelésüket, másrészt, amennyiben abba kérték, akkor rendelésük átvételekor visszaadhatják a futárnak az előző kézbesítésből megmaradt, feleslegessé vált papírzacskókat, így azok egészen biztosan szelektív feldolgozásra kerülnek.

Kép: Spar Magyarország

Több marad a zsebedben

Regisztrálj még ma a SPAR online shopba és tedd zsebre a 2000 Ft értékű kuponodat, amelyet az első, minimum 10 000 Ft értékű rendelésednél fel is használhatsz!