A HONOR Magic5 Pro az egyik jelenleg kapható legjobb HONOR készülék. Az eszköz egy prémium, négykamerás telefon, ami a modern hardvert, az elegáns formatervezést és a minőségi szoftvereket ötvözve kínálja az okostelefonok új szintjét. Szimmetrikus, duplaíves, ultrakeskeny kávájú kialakítása a modern építészet sajátosságaiból merít, könnyű súlya és vékony kialakítása pedig könnyen hordozhatóvá és használhatóvá teszik. Ideális a munkához, ügyintézéshez és kikapcsolódáshoz egyaránt, amik intenzitása az ünnepi szezonban folyamatosan magas. Kijelzője HDR10+ és az IMAX Enhanced minősítéseket is kiérdemelt, már-már moziszintű élményt nyújtva egy kompakt eszközön keresztül. Emellett a szemek kímélésére vonatkozó elismerést nyert el a TÜV Rheinland által: kevesebb kékfényt bocsájt ki, dinamikus fénytompítási algoritmusa pedig a természetes fényhez igazítja világítását. A HONOR Magic5 Pro ékköve bámulatos hármas kamerarendszere, ami két 50MP-es, széles és ultraszéles látószögű, illetve egy 50MP-es telekamerájú kamerából áll össze. Óriási előnye, hogy a rossz fényviszonyok között is pazar fotókat készít, amelyek minőségét komplex, mesterséges intelligencia hajtotta rendszerei javítanak az elkészítést követően.

Szintén prémium eszköz a HONOR 90 is, aminek fókuszában a tartalomalkotás áll. 200MP-es kamerájával lenyűgöző képeket készít, a 2MP-es mélységi kamerája pedig a legapróbb részleteket is kiemeli. Mivel a gomb lenyomását követően azonnal elkészül a fotó, és egyáltalán nincs késleltetés, tökéletes azoknak, akik a pillanatban élnek, gyakran posztolnak a közösségi médiára, vagy folyamatosan tartalmat készítenek akár munkájukhoz, akár hobbiból, akár az emlékek megörökítéséhez. A HONOR Magic5 Pro-hoz hasonlóan a HONOR 90 is remekel a gyengébb fényviszonyok között, érzékeny lencséje kevés fénnyel is kiváló minőségű fotókat tud készíteni. Rendelkezik egy beépített portré móddal, ami jól kivehető arcvonásokkal és autentikus bokeh hatással segíti, hogy remek képek szülessenek az alanyokról. Kifejezetten hasznos és egyedi funkciója a vlog asszisztens, amely 15 másodperces, közzétételre kész videókat gyárt a közösségi médiára. Ezek a prémium funkciók ráadásul kedvező áron szerezhetők be.

A HONOR a tabletek terén is jeleskedik, a HONOR Pad X9 pedig minden szituációban jól teljesít. Tanulásra, munkára és szórakozásra is ideális, nem csak elegáns kialakítása, hanem tiszta, éles képe miatt is. 11,5 hüvelykes kijelzővel és 128GB tárhelyével elegendő a fontos, minőségi tartalmakhoz, és magas képfrissítése zökkenőmentes élményt biztosít. Irodai munkatársnak, olvasóeszköznek, filmfogyasztásra vagy videojátékozásra használt készüléknek egyaránt tökéletes. Most ráadásul a Yettelnél és a Vodafone-nál minden HONOR Magic5 Pro mellé jár egy HONOR Pad X9 is, ami ajándékként is szuper lehet, például a vizsgaidőszakra vagy az újévet követő visszarázódásra.

A HONOR Watch 4 okosóra egy elegáns és minőségi kiegészítő nem csak a fitneszhez, hanem a hétköznapi használathoz egyaránt. Kompakt, stílusos kivitelezése, egyszerűen használható funkciói és egyedi alkalmazásai tökéletes partnerré teszik. Érdemes fontolóra venni még a HONOR 90 Lite és a HONOR X8a okostelefonokat is, amik megbízhatóak, jól teljesítenek, és kiváló az akkumulátoruk is – egész nap kibírják töltés nélkül, és maga a töltési folyamat is minimális időt igényel. A Telekomnál most féláron vásárolhat HONOR 90 Lite-ot az, aki HONOR 90-et vesz.

A HONOR széles választéka kiváló lehetőségeket biztosít minden alkalomhoz, akár kedvező áron keresünk ajándékot vagy kiegészítőt, akár az okostelefonok csúcskategóriájával ismerkednénk meg közelebbről. További információk a HONOR hivatalos honlapján olvashatók.