A Fradi két népligeti sportközpontját a Paulinyi & Partners Zrt. tervezheti, nettó 7 milliárd 489 millió forintért. A becsült ellenérték kevéssel több, 7 milliárd 532 millió forint volt - derült ki az ajánlatkérő Ferencvárosi Torna Club (Fradi) által az uniós közbeszerzési közlönyben közölt eredményhirdetésből.

A két létesítmény a X. kerületi Vajda Péter utca két telkén, illetve az Oázis közben épül. 

A nyertes feladata - egyebek mellett - a következők tervezése: központi épület a labdarúgás kiszolgálására 5 ezer négyzetméteren (7 élőfüves és 6 műfüves pálya), multifunkcionális épület, melyben megtalálható a vívás, a boksz, a birkózás, az asztalitenisz, a torna, és az úszás is. Lesz egy 2 500 fős vízilabda aréna, egy 3 000 fős jégkorong aréna és egy 5 000 fős multifunkciós kézilabda aréna is. Az atlétikai központ 5 ezer négyzetméteren kap helyet.

A nyertessel március 2-án kötött szerződést az ajánlatkérő.

Indult még a tenderen az MG Építész Tervező és Szolgáltató Kft., valamint a TSPC Technical Supervision and Planning Consulting Hungary Kft. együtt a TSPC Engineering Kft.-vel.

A Céginfo.hu adatai szerint a nyertes Paulinyi & Partners Zrt. 2012-ben alakult Mérték Group Tervező és Tanácsadó Zrt. néven. A tulajdonosa 2020 óta dr. Paulinyi Gergely. A jegyzett tőkéje 5 millió forint. A 2020-as évet 1 milliárd 339 millió forint nettó árbevétel mellett 163 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta.