Mit javasolnak a hazai bankok a kormánynak?
Mit javasolnak a hazai bankok a kormánynak?

Mit javasolnak a hazai bankok a kormánynak?

A tavaly december 15-én a bankok és a kormányzat között köttetett megállapodás Növekedési paktum fejezetében szereplő egyeztetésekre készül a Magyar Bankszövetség: szakmai bizottságuk a jövő héten is tárgyal a hitelezés felfuttatását lehetővé tevő javaslatokról.
NAPI, 2012. február 17. Fotó: Economx.hu

A brutális mértékű bankadó és a végtörlesztés okozta veszteségek után a gazdaságnak és a politikának meg kell békülnie, az ország érdekében szoros együttműködésre van ítélve - nyilatkozta a Napi Gazdaságnak Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára.

Harmati László, az FHB üzleti vezérigazgatója az MNB három új, likviditásnövelést célzó eszköze közül kettővel elégedett. Harmati tagja az alábbi videóban arról is beszél, hogy miként állnak a Bankszövetség által a kormány elé terjesztendő javaslatok.

További videók

Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket!

Mit javasolnak a hazai bankok a kormánynak?

A tavaly december 15-én a bankok és a kormányzat között köttetett megállapodás Növekedési paktum fejezetében szereplő egyeztetésekre készül a Magyar Bankszövetség: szakmai...

A NAPI Online nem vállal felelőséget a cikküldő "Megjegyzés" mezőjébe írt tartalomért és kijelenti, hogy a cikküldő kizárólag látogatóink kezdeményezésére küld leveleket. Tájékoztatásul közöljük, hogy a cikküldő minden elküldött levélben megjeleníti a küldést kezdeményező látogató IP címét.

Copyright 2001-2024 www.napi.hu Online Kft. Minden jog fenntartva.