Egy michigani férfi hat hónapon belül másodszor is megszerezte a Fantasy 5 Double Play nevű lottójáték 110 ezer dolláros (nagyjából 40 millió forintos) főnyereményét.

Az 59 éves Wayne megyei férfi először tavaly augusztusban ütötte meg a főnyereményt, azonban ezt követően is folytatta a játékot.

Miután augusztusban 110 ezer dollárt nyertem, megváltoztattam a Fantasy 5 számaimat. Elvittem a szelvényeimet az üzletbe, hogy megnézzem, és újra játékba küldjem őket. Az ügyintéző átnézte a szelvényeket, visszaadott egyet, és azt mondta: „azt hiszem, nagyot nyertél!”

– mesélte az upi.com beszámolója szerint a férfi, aki először nem hitte el, hogy ennyire szerencsés lehet, ezért külön is ellenőrizte a nyerőszámokat.

A szerencsés nyertes arról beszélt, hogy az első nyereményéből kifizette az összes adósságát, most viszont nincs különösebb terve, valószínűleg egy időre hátra dől, és csak nézi a bankszámláján lévő összeget.

Ha rögtön költi a lottónyereményt, bajba kerül

Az egész ország lottólázban ég, ami nem is csoda: rekordnyeremény ütheti a markát annak, aki eltalálja az eheti nyerőszámokat az ötöslottón. Azonban az, aki nyert, jobban teszi, ha kis ideig hallgat a szerencséjéről.