Egyre erősebb növekedést mutatnak a magyar streetfood-szektor: rekord mennyiségű terméket adtak el, megduplázódott az igény az utcai gyorsételekre. A hazai alapítású helyek már 20-30 százalékos forgalomnövekedést produkáltak idén.
Szerző(k): Szabó DánielElső vidéki éttermét Győrben nyitotta meg a Budapesten már 7 éve, 7 étteremmel jelenlévő Padthai Wokbar - értesült a Forbes.hu.
Szerző(k): Szepesi AnitaGyakran lehet találkozni azzal a jótanáccsal, hogy a paradicsomot nem szabad hűtőben tárolni, mert elveszíti az ízét. De mi a valóságalapja ennek?
Szerző(k): K. Kiss GergelySzéll Tamás séf ott nyit új éttermet, ahol korábban kollégája, Huszár Krisztián működtetett egy másikat, amely 2018 végén bezárt, mert az ő koncepciójuk nem működött.
Szerző(k): Csernátony CsabaÁtadták a francia tulajdonú Bourgogne Gastronomie Kft. élő éticsiga feldolgozó és fagyasztott tésztatermékeket gyártó, mintegy 6,5 milliárd forintból felépített üzemét pénteken a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárdán - írja az MTI.
Szerző(k): Szabó ZsuzsannaTavaly rekordbevétel, 7,7 millió forint gyűlt össze a Budapest Borfesztivál és a Máltai Szeretetszolgálat Jótékonysági Borárverésen, amelyet első alkalommal Bősze Ádám vezetett a borfesztivál főszervezőjével, dr. Antal Gáborral közösen. Fel van adva a lecke a párosnak, akik ismét kézbe veszik az aukciós kalapácsot szeptember 12-én. A Bartók Rádió műsorvezetőjeként és zenei antikváriusként is ismert Bősze Ádámmal beszélgettünk a jótékonysági árverésekről és a borokról.
Szerző(k): AxioartVégleg bezár a Normakert vendéglő - szúrta ki az Infostart az étterem Facebook-oldalán.
Szerző(k): Szász PéterAugusztus 27-én, életének 73. évében elhunyt Niszkács Miklós gasztronómiai, a Vendéglátás magazin volt főszerkesztője - írja a turizmus.com.
Szerző(k): Szász Péter