Vegyesen alakult, kevéssé változott a forint árfolyama a péntek estihez képest hétfő reggelre a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az MTI szerint az eurót péntek este 378,00 forinton, majd hétfőn reggel hét órakor 379,03 forinton jegyezték. A dollár jegyzése 347,60 forintról 348,17 forintra ment fel. 

Péntek estéhez képest a forint 0,3 százalékkal gyengült az euróval, 0,2 százalékkal a dollárral szemben. A múlt hét hétfői kezdéshez képest a forint az euróval szemben 3,2 százalékkal, a dollárhoz képest pedig 4,6 százalékkal gyengült. 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!