A szolgáltató tájékoztatása szerint 2024. március 14-én 18 órától március 16-án reggel 8 óráig nem lesz elérhető a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu, valamint az Üzleti önkiszolgáló portál.

karbantartás ideje alatt a 1414-es lakossági, valamint az 1400-as üzleti telefonos ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, korlátozott funkciókkal, a várakozási idő ugyanakkor az átlagosnál hosszabb lehet.

szolgáltató indoklása szerint az informatikai rendszerek fejlesztésére, karbantartására időről időre azért van szükség, hogy az ügyfelek a legkorszerűbb kiszolgálást kapják, melyet úgy időzít a szolgáltató, hogy azzal a lehető legkevesebb nehézséget okozza.

Leszögezték: a karbantartás ideje alatt az otthoni- és mobilszolgáltatások működni fognak, az ügyfelek a mobil díjcsomagjukba foglaltak szerint telefonálhatnak és mobilnetezhetnek, de a vezetékes telefon, TV és internet szolgáltatásokat sem érinti a karbantartás.

Ugyanakkor a hazai, EU-s és EU-n kívüli netbővítő vásárlása nem lesz elérhető, ezért a Telekom a kijelölt időszakra korlátlan netet biztosít az összes lakossági és üzleti mobil ügyfele számára belföldön, ami automatikusan aktiválódik majd. A külföldön tartózkodók az EU-n belül 5 GB, míg az EU-n kívüliek 2 GB roaming-adatot kapnak.

Itt a Telekom és a Vodafone magyarázata az óriási leállásra

A két szolgáltatónál több órán keresztül probléma volt a hálózattal, sem telefonálni, sem internetezni nem lehetett.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább--->