összefogás

10.
27.
09:52
Itt az újabb dátum: november 18-án ismét sztrájkolnak a pedagógusok

Itt az újabb dátum: november 18-án ismét sztrájkolnak a pedagógusok

Csütörtökön az országos pedagógussztrájk keretében tízezrek indították élőlánccal a napot. A tanárok mellett diákok és civil szervezetek demonstrálnak, a szakszervezetek pedig több tüntetést is meghirdettek novemberre.

Szerző(k): Koncsek Rita
07.
12.
15:39
Az írók is tiltakoznak a kata rapid módosítása ellen

Az írók is tiltakoznak a kata rapid módosítása ellen

A kata-törvény módosításának gyors és érdemi szakmai egyeztetés nélküli bevezetése ellen tiltakozik a Szépírók Társasága is, amely kéri a döntéshozókat, hogy a jelenlegi formájában ne fogadják el a törvényt. A művészeti szektorban vállalkozóként dolgozók számára a kata jelentette eddig az egyetlen lehetőséget a megközelítőleg tisztességes megélhetésre.

Szerző(k): Domokos Erika
03.
04.
17:33
Összefogtak a  magyar magánegészségügyi szolgáltatók a menekültek orvosi ellátása érdekében

Összefogtak a magyar magánegészségügyi szolgáltatók a menekültek orvosi ellátása érdekében

Összefogott a magyar magánegészségügyi szektor két nagy vezető cégcsoportja, a Doktor24 és a TritonLife Csoport annak érdekében, hogy a hazai privát szolgáltatók minőségi, ingyenes egészségügyi ellátást biztosítsanak a orosz-ukrán háború miatt hazájukat elhagyni kényszerült embereknek.

Szerző(k): Szepesi Anita
12.
10.
10:38
Fordulat Lengyelországban magyar mintára

Fordulat Lengyelországban magyar mintára

Az összes jobbközép és balközép pártot és civil szervezeteket is magában foglaló összefogást hoztak létre Lengyelországban az ellenzéki politikai erők annak érdekében, hogy rendbe tegyék az ország és az EU viszonyát. A jelenlegi kormány szívózása az uniós szervezetekkel napi egymillió eurójába kerül a lengyel adófizetőknek.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
22.
11:37
Így zajlik majd az ellenzéki előválasztás

Így zajlik majd az ellenzéki előválasztás

Az ellenzéki szövetség pártjai július 26. és október 10. között tartják meg a jövő évi parlamenti voksolás előválasztási jelölti vitáit. A hat érintett párt közös vitaszabályzatot alkot - közölte a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd szombaton az MTI-vel.

Szerző(k): Szabó Dániel