A szerdai erősödés után alig változott a forint árfolyama csütörtök reggelre az előző estihez képest a nemzetközi devizapiacon; az eurót csütörtök reggel hét órakor 365,45 forinton jegyezték a szerda esti 365,70 forint után. Az euróval, a dollárral és a svájci frankkal szemben a jegyzés kevesebb mint 0,1 százalékkal mozdult el mindkét irányban - írja az MTI. 

A dollár jegyzése 322,27 forintról 322,42-re, a svájci franké pedig 350,05 forintról 350,18 forintra emelkedett.

A forint november 23-án érte el idei leggyengébb árfolyamát mindhárom devizával szemben. Azóta 1,8 százalékkal erősödött az euróval, 2,6 százalékkal a dollárral és 1,3 százalékkal a svájci frankkal szemben.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!