Az amerikai piacok a hálaadás napi ünnep miatt zárva tartottak, emiatt az európai tőzsdéken is visszafogott volt a kereskedés. A vezető nyugat-európai tőzsdék csökkenéssel zártak, a részvények szinte minden szektorban gyengültek - mondta Fábián Lóránt, az OTP Treasury üzletkötője az M1-en.

A magyar tőzsdén zárásban a vezető részvények közül több is erősödött, így a BUX kis pluszban tudta befejezni a napot.

A Mol 22 forinttal, 0,70 százalékkal 3160 forintra erősödött, 1,7 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 70 forinttal, 0,61 százalékkal 11 420 forintra csökkent, forgalmuk 1,8 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 11 forinttal, 2,53 százalékkal 446 forintra nőtt, forgalma 500,0 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 5 forinttal, 0,09 százalékkal 5315 forintra emelkedett, a részvények forgalma 687,6 millió forintot ért el.

A 4IG csütörtökön is folytatta az elmúlt időszaki erősödését, 7,9 százalékos pluszban fejezte be a napot 890 millió forintos forgalomban.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!