Az eurót reggel háromnegyed 9 körül 322,27 forinton jegyezték, ami  0,1 százalékkal jelent alacsonyabb euróárfolyamot a hétfő késő délutáni szinthez képest.

A dollárral és a svájci frankkal szemben 0,2 százalékkal ment lejjebb a kurzus. Ennek megfelelően a zöldhasúért 286,77, az alpesi devizáért 283,78 forintot kellett adni a reggeli órákban a bankközi devizapiacon.

Eközben a dollár gyengült az euróval szemben, egy euró 1,1240 dollárt ért, ami 0,2 százalékos elmozdulást jelent az előző napi szintekhez képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!