Vasárnap este a gomolyfelhők feloszlanak, éjszaka túlnyomóan derült lesz az ég, inkább csak az ország nyugati részén fordulhatnak elő rétegfelhős körzetek. Csapadék nem várható. Az északkeleti, keleti szél többnyire mérsékelt marad. Hajnalra általában 5 és 13 fok közé csökken a hőmérséklet, de az északi völgyekben hidegebb is lehet.

Hétfőn többnyire gyengén felhős, napos időre számíthatunk, csapadék nélkül. Az északkeleti, keleti szél a Tiszántúlon néhol időnként megélénkül. A csúcshőmérséklet 20 és 25 fok között alakul.

Kedden többnyire gyengén felhős, napos időre lehet számítani. Csapadék nem várható. Hajnalban néhol pára-, illetve ködfoltok előfordulhatnak. Mérsékelt marad a változó irányú szél. Hajnalban általában 5, 11, a délutáni órákban 21, 26 fokot mérhetnek.

Szerdán többnyire derült, napos idő várható, csapadék nélkül, esetleg délen lehet kicsivel több felhő. Hajnalban néhol pára-, illetve ködfoltok előfordulhatnak. A délkeleti, keleti szél helyenként megélénkül. A hőmérséklet hajnalban 4 és 12, délután 22 és 27 fok között alakul.

Csütörtökön napos idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel, csapadék nélkül. Hajnalban néhol pára-, illetve ködfoltok kialakulhatnak. A délkeleti, keleti szél napközben főleg a Dunántúlon időnként megélénkül. A hajnali 5, 12 fokról délutánra 23 és 28 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Pénteken nagyrészt gyengén felhős, napos időben lesz részünk. Csapadék nem várható. Hajnalban pára-, illetve ködfoltok előfordulhatnak. A déli, délkeleti szél helyenként megélénkül. A minimum-hőmérséklet 6 és 13, a maximum 24 és 28 fok között várható.