A Dealz kínálata valóban széles: élelmiszert, italokat, kozmetikumokat, háztartási termékeket, jétékokat, szezonális árukat, könyveket, dekorációkat és más egyebeket árul. A bolt Nagy-Britanniában örvend nagy népszerűségnek, ahol a Poundland nevet viseli. A környező országok közül a Dealz már néhány éve jelen van a lengyel piacon.

Az Aktuality figyelt fel rá, hogy a Dealz lengyelországi boltjaiban már nemcsak zlotyban, hanem euróban és cseh koronában is feltüntetik az árakat, emellett számos terméknél a szlovák leírás is megtalálható már. Hasonlóan járt el az Action is, mielőtt bejelentette volna a szlovákiai terjeszkedését – írja a parameter.sk

Az Action új konkurenciája

Utóbbi csak tavaly nyitotta meg első boltját Szlovákiában, mára pedig már 19 üzlettel rendelkezik országszerte. Emellett a gyakran változó kínálatáról híres, amivel elsősorban az árakra érzékenyen reagáló vevőkre összpontosít.

A Dealz továbbá a Pepco és a KiK vásárlóiért is versengeni fog. Mindkét üzletlánc már régebb óta jelen van északi szomszédunknál. A Pepco elsősorban az olcsóbb ruházatokra és háztartási termékekre összpontosít, míg a KiK-nek hasonló a kínálata hangsúlyozva az alacsony árakat. A Dealz viszont ruházatot nem árul. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy mikor és hol nyithatja meg első szlovákiai boltját a Dealz.

Indulhat a roham a Primarkba: nevetséges árakkal várják a vásárlókat

Bár az Aréna Mall üzlethelyiségeit sok esetben luxuscikkeket árusító boltok foglalják el, most a figyelem középpontjába mégis a kedden nyitó, olcsó, de minőségi ruhákat értékesítő Primark üzlet került, amely frissen robbant be a magyar piacra. A nyitást megelőző napon körbejárhattuk az üzletet, és a termékek áraira is vetettünk egy pillantást.