A híres amerikai youtuber, MrBeast rendszeresen különböző kihívásokat hirdet meg a csatornáján, amelyekkel hatalmas nyeremények üthetik a szerencsések markát.

A Totalcar hívta fel rá a figyelmet, hogy

MrBeast ezúttal a 26. születésnapja alkalmából 26 darab Teslát fog elajándékozni, most viszont egy egyszerű nyereményjátékról van szó, nem kell semmilyen kihívást teljesítenie a jelentkezőknek.

A játékra való jelentkezéshez egy like-ot kell elhelyezni az Instagram-posztjára, bekövetni MrBeast profilját, valamint meg kell jelölni két ismerőst kommentben a poszt alatt.

Összesen 25 darab Tesla Model 3 és fődíjként egy Tesla Cybertruck talál majd új gazdára. Amennyiben azonban valaki nem tart igényt az autókra, akkor választhatja az árukat is: a Model 3 esetén ez 39 ezer dollár (nagyjából 14 millió forint), míg a Cybertrucknál 120 ezer dollár (nagyjából 43,5 millió forint).

Magyarországról sajnos nem lehet behúzni a nyereményt, mivel a játékban az Egyesült Államok, Ausztrália, Kanada, Chile, Franciaország, Németország, India, Japán, Mexikó, Dél-Korea és az Egyesült Királyság vesznek részt. A nyereményjáték magyar idő szerint május 10-én, 17:59-kor ér majd véget.

Életveszélyes Tesla hibára derült fény, több ezer csodajárművet kell visszahívni

A visszahívás közel négyezer Cybertruck terepjárót érint.