Az eljárás eredményét az ajánlatkérő Csorna Projekt Kft. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A sportcsarnok elsődleges funkciója egy labdajátékokra (kézilabda, kosárlabda, röplabda, futsal) felkészített pálya működtetése. A tervezett pályához közvetlenül kapcsolódik egy 566 főt magába foglaló lelátó (466 ülőhely és 100 állóhely), illetve a tervezett szurkolók számára szükségszerű közlekedők és emeletenként egy-egy vizesblokk. A csarnoképület egy 33,85 méter fesztávolságú, előregyártott vasbeton pillérvázú épület, részben kitöltő tégla falazattal, részben szendvicspanel burkolattal.

A nyertesekkel április 21-én kötött szerződést az ajánlatkérő.

A Céginfo.hu adatai szerint a nyertes cégek közül az Euro Generál 50 százalékos tulajdonosa Mészáros Lőrinc és gyerekeinek érdekeltségébe tartozó Fejér-B.Á.L. Zrt. A Fodor Kft. tulajdonosai a WHB-tulajdonos Paár Attila és Fodor Géza, míg a Possibuild  tulajdonosa Nitti-Pálffy Zsuzsanna Klára alcsútdobozi lakos (ő Pálffy Balázs testvére, aki néhány évig a Magyar Építő igazgatóságának elnöke volt).

Indult még a közbeszerzésen a soproni Nemes Bau Kft., a győri SZA-BI Qualit Kft., továbbá két fővárosi székhelyű cég, az Inter-Alp Kft. és az Octopus Invest Kft.